Prijs

Chromebooks zijn zowel in aankoop als onderhoud doorgaans een stuk goedkoper dan traditionele apparaten. Door het lage energieverbruik bespaart de school ook op energie.

Snelheid

Een opstarttijd van amper 10 seconden , zelfs na 2 jaar intensief gebruik. Updates gebeuren ongemerkt en zullen er voor zorgen dat u nooit minuten hoeft te wachten om aan de slag te kunnen.

Veiligheid

Virusscanner wordt overbodig wat een grote besparing meebrengt vlak van tijd, werk en budget. Daarenboven blijven bestanden altijd buiten schot van virussen, trojans en andere malware.

Centraal beheer

De beheerder kan via de beheerdersconcole alle toestellen beheren, en aangepaste instellingen configureren zodat leerling of leerkracht dit niet meer hoeft te doen, meer tijd voor de les !

WAAROM ZOU JE CHROME APPARATEN GEBRUIKEN OP SCHOOL?

Ze zijn goedkoop, snel, heel eenvoudig in gebruik, werken naadloos samen met Google Apps for Education, maar vooral, chrome apparaten zijn efficiënt en eenvoudig te beheren en te controleren via de online beheerdersconsole, geen extra hard- of software nodig dus.

Ons assortiment

BASIS CHROMEBOOKS 11''

360° SPIN CHROMEBOOKS 11'' - ook beschikbaar als Windows tablet

CHROMEBOOKS FOR WORK 14''

CHROMEBOX

CHROMEBIT

UNIEKE BEHEERCONSOLE

  • Tientallen, honderden of zelfs duizenden Chromebooks met gemak beheren: met de online beheerconsole kunt u eenvoudig een groep Chrome-apparaten en -gebruikers van een school of district centraal configureren, bijhouden en beheren.
  • Gebruikersgroepen maken: beleidsregels, apps en instellingen toepassen op verschillende sets gebruikers. Leerlingen groeperen op leerniveau of onderwerp. Leerlingen en stafleden van elkaar onderscheiden.
  • Apps vooraf installeren en blokkeren : apps, extensies en URL's op de zwarte of witte lijst plaatsen of vooraf installeren.
  • Middelen beheren: apparaten toewijzen aan leerlingen en stafleden en rapporten over configuratie en gebruik ontvangen.
  • Gebruikerstoegang beheren: bepaal wie uw Chrome-apparaten kan gebruiken: voorkom dat gebruikers van buiten de school kunnen inloggen, schakel de gastmodus uit of wijs binnen uw domein specifieke gebruikerstypen aan (zoals leraren) die een apparaat kunnen gebruiken.
  • Netwerktoegang configureren: netwerk- en proxyinstellingen instellen om het gebruikers makkelijk te maken aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat ze worden beschermd door webfilters en firewalls.
  • Gebruikersfuncties aanpassen: gebruikersinstellingen zoals het toevoegen van bladwijzers en het synchroniseren van apps tussen computers aanpassen en de apparaten voorzien van aangepaste Chrome-achtergrondthema's die passen bij uw school.