Hidden
Hidden

Digitaal & IT

Je vertrouwde partner
in digitale schermen & IT-ondersteuning

Meer dan 10 jaar ervaring in digitale schermen en IT-infrastructuur

Digitale borden, devices en een degelijke IT-infrastructuur zijn de dag van vandaag niet meer uit ons leven weg te denken. Wil je graag je lokaal volledig opnieuw inrichten? Maak daarvoor gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis.

 

Bij Didakta kan je terecht voor alles wat te maken heeft met touchscreens, digitale borden en devices, wifi-infrastructuur, digital signage etc. Breng de digitale wereld naar je lokaal door gebruik te maken van technologie in de klas, educatieve opleidingsruimte of vergaderzaal.

Touchscreens en digitale borden

Onze touchscreens en digitale borden zorgen ervoor dat je eenvoudig en succesvol kan presenteren waardoor je een aantrekkelijke leeromgeving creëert. Makkelijk lesgeven vanop afstand met een digibord of touchscreen? Dat kan!

Kies ervoor om eenvoudiger en slimmer samen te werken door gebruik te maken van een interactief whiteboard, een ecologische ledprojector, educatieve software en zoveel meer. Onze betaalbare smartboards worden steeds op professionele wijze gemonteerd door onze eigen monteurs. Deze digitale oplossing kan zowel gebruikt worden in een klaslokaal als in een professionele omgeving.

Draadloos presenteren, samenwerken of lesgeven? Dat wordt vanaf nu een fluitje van een cent.


Onze touchscreens en digitale borden zijn beschikbaar voor alle budgetten, want bij Didakta vinden wij investeren in de toekomst erg belangrijk.

Digitale devices

Tegenwoordig werkt alles digitaal en ook kinderen merken dit op. In het onderwijs wordt steeds meer gebruikgemaakt van digital devices in de klas. Denk maar aan chromebooks, windows devices, tablets, all-in-one pc’s, een interactief kleuterspeelbord, een interactieve kleutertablet, display tablets, … Bij Didakta kan je zelf kiezen met welke digitale middelen je aan de slag wil. Naast digital devices hebben we ook tal van oplaadkarren en -manden beschikbaar.

 

Een Chromebook for education wordt volledig onderhouden door Google. Wist je dat wij bij Didakta trouwens ook partner zijn van Google Workspace for Education?

 

Een digital device is uitermate geschikt voor het onderwijs, maar kan tegelijkertijd ook worden gebruikt in een zakelijke omgeving.

Wifi-infrastructuur

Een beveiligde IT-infrastructuur is het kloppend hart van je omgeving. Het zorgt ervoor dat niet enkel jij, maar ook de studenten effectief en efficiënt te werk kunnen gaan. Bij Didakta maken we allereerst een volledig plan op maat. We bieden maatwerkoplossingen voor jouw infrastructuur door overal verschillende acces points te plaatsen. Door gebruik te maken van een switch, koppelt ons team van ervaren specialisten de verschillende netwerkapparaten aan elkaar.

Met onze cloud key software is het mogelijk om al je apparaten vanaf 1 centraal punt te beheren en te configureren. Net daardoor voorzien wij je enkel van (draadloos) internet met 100% tevredenheid. Wil je graag enkele openbare ruimtes in je omgeving voorzien van hoogwaardige internettoegang? WiFi4EU helpt je daarbij.

Wil je zonder zorgen de IT-communicatie laten verlopen, doe dan een beroep op onze specialisten. We helpen je graag verder.

Digital signage & casting

Kies voor professionele toestellen en geniet ondertussen ook van alle voordelen die digital signage je kan bieden. De volledige installatie en configuratie van de signage player of het informatiescherm wordt door ons voorzien. Er wordt ook telkens een opleiding gegeven waardoor je snel en krachtig je boodschap digitaal kan overbrengen.

Bij Didakta kiezen we steevast voor de nieuwste technologieën. Het centrale systeem wordt aangestuurd alsook alle andere televisieschermen individueel. Laat je professioneel adviseren door ons team en ga binnen de kortste keren aan de slag met dynamische beeldschermen die studenten en collega’s virtueel met elkaar verbinden.

Afstandsonderwijs - Online meetings

Creëer zelf een bruisend virtueel klaslokaal waarmee je efficiënt en effectief kan communiceren met je collega’s en studenten. Draadloos presenteren was nog nooit zo makkelijk want bij Didakta beschikken we over tal van geschikte tools voor afstandsonderwijs.

Ben je op zoek naar een webcam met een automatisch volgsysteem? Over welke opnamesoftware moet jouw webcam beschikken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen creëren we de geschikte werkplek om zo je opleiding of webinar foutloos te kunnen organiseren.

Contacteer ons