Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

ClassVR

Technologie gebruiken in een druk klaslokaal is niet altijd even gemakkelijk als het zou moeten zijn. Stel je voor hoe moeilijk het zou kunnen zijn om 30 kinderen te besturen die VR-headsets dragen! 

De ClassVR-interface en de docentencontroleportal bieden de eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat deze opwindende en boeiende technologie een rijke, betrouwbare ervaring voor u en uw studenten kan bieden. 

 

Ontdek hoe eenvoudig het is om VR- en AR-lessen te plannen en aan meerdere studenten te geven, of hen in hun eigen tempo VR te laten ervaren …

Veilig, praktisch en klaar voor klas.

 

Er is niets vervelender dan technologie die niet werkt, niet is opgeladen of niet klaar voor gebruik. Met ClassVR is een draagbare, stevige opberg- en oplaadcassette inbegrepen, die zorgt ervoor dat al je headsets veilig, beveiligd en volledig opgeladen zijn, zodat leerlingen deze altijd kunnen gebruiken. De koffer bevat 8 headsets en laadt deze gelijktijdig op. Het speciaal ontworpen schuim helpt de headsets te beschermen en houdt ze stevig op hun plaats..

Standalone headset

 

ClassVR’s headset is een op zichzelf staand, klaslokaal geschikt apparaat dat een volledig meeslepende VR-ervaring levert onder de controle van de leraar. In tegenstelling tot andere VR-headsets vereist ClassVR geen extra apparaten, zoals telefoons. Alles is volledig geïntegreerd in het apparaat, waardoor het eenvoudig te gebruiken en super betrouwbaar is.

ClassVR is een totaal pakket voor leerkracht en leerling

 

ClassVR is ontworpen om een spannende, boeiende, maar toch eenvoudig te gebruiken interface te bieden waarmee studenten en docenten snel en eenvoudig toegang hebben tot educatieve inhoud en applicaties met minimale drukte en zonder afleiding, waardoor ze gefocust blijven op de taak die voorhanden is.

 

 Op de site van ClassVR vind je een antwoord op al je vragen. Bezoek de site met Chrome en laat die voor jou vertalen naar het Nederlands.