Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

Didakta Signage

Laat een blijvende indruk achter.

Digital signage software die snel te leren is en krachtig in gebruik. 

De hulpmiddelen die u nodig hebt om de inhoud te leveren die zij niet zullen vergeten.

Voorwaardelijke weergave instellen op afspeellijstitems, zones en pagina’s in lay-outs, zodat u volledige controle hebt over het afspelen van inhoud. Stel regels in voor dagen van de week, tijden van de dag, datumperioden, weersomstandigheden, windsnelheden, apparaatconnectiviteit, temperatuurdrempels plus de mogelijkheid om media en apparaten te labelen met regels om items op te nemen of uit te sluiten.

Bouw een lay-out voor alle resoluties en oriëntaties! Met de Didakta Digital Signage lay-outbouwer kunt u één lay-out ontwerpen voor meerdere apparaatresoluties en -oriëntaties. U kunt elk ontwerp van de resolutie optimaliseren , zodat uw lay-outs er altijd het beste uitzien, voor elke resolutie.

Maak interactieve aanraakcontent zonder een codeerwizard te hoeven zijn. Maak pagina’s, zones of specifieke inhoudsitems van een lay-out interactief, snel en eenvoudig door simpelweg de keuzelijsten in de lay-outbouwer te gebruiken.

Elk apparaat op de wereldkaart vastpinnen, zien welke apparaten aanstaan ​​en offline zijn, het besturingssysteem van het apparaat, de huidige applicatieversie, native resolutie plus nog veel meer. Groepeer en hernoem uw apparaten om uw netwerk eenvoudig te beheren.

Voeg een onbeperkt aantal gebruikers toe met unieke inlogreferenties en gebruikerspecifieke rechten voor hiërarchisch beheer van uw digital signage-netwerk.

Publiceer content naar een persoon of groep (en) van apparaten en specificeer welke inhoud wordt weergegeven, wanneer. Kies om lay-outs te plannen op dagen van de week, tijden van de dag en specifieke datumperioden en plan inhoud die in de toekomst op een tijd of datum moet worden gepubliceerd, ideaal voor optimalisatie van de bandbreedte en het pushen van updates op het juiste moment.

Verbeter de standaardfuncties met behulp van de bereik-plug-ins en widgets. Plug-ins omvatten zaken als Room Booking en Dynamic Data, terwijl widgets onder andere Weather, Twitter, IPTV, Source Input en RSS omvatten; die allemaal beschikbaar zijn om te gebruiken zonder extra kosten.

Elk Didakta Digital Signage- account krijgt 10 GB gratis opslagruimte . Als 10 GB niet genoeg is, kunt u eenvoudig meer kopen.