Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

GoBright

Nog nooit was ruimte en bureaumanagment zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig.

 

Tegenwoordig veranderen nieuwe manieren van werken organisaties en kantoren. Medewerkers willen een vergadering onafhankelijk organiseren door een ruimte, catering en andere diensten eenvoudig en rechtstreeks te reserveren. Ze willen de zichtbare bezettingsstatus van een flexibele werkplek en vindbaarheid van collega’s. Hun gasten hoeven niet te lang te wachten bij de receptie en moeten snel op hun bestemming zijn. GoBright voldoet aan deze behoeften.

 

We creëren beschikbaarheid door medewerkers te ondersteunen met drie toegankelijke concepten voor Meet, Work en Visit Management. Zodat ze in staat zijn om hun werk slim, aangenaam en efficiënt te doen. We geven organisaties de mogelijkheid om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen en kosten en energie te besparen. Technologie maakt het mogelijk, GoBright maakt het beschikbaar. 

 

Bovendien is GoBright geïntegreerd in Prowise borden.

Controleer in een oogwenk de beschikbaarheid van een ruimte en boek deze binnen enkele seconden. GoBright Room Booking helpt effectief bij het optimaal gebruik van alle ruimtes. Dus zoeken naar een ruimte, onnodige lege ruimtes, onderbrekingen tijdens de vergadering en dubbele boekingen zijn verleden tijd.

Uitbreiding : wayfinding, catering, …

Controleer de bezettingsstatus van werkruimten in één oogopslag en boek een binnen enkele seconden. Gewoon inloggen met uw persoonlijke NFC-kaart of smartphone. Het bureau past zich onmiddellijk aan uw persoonlijke zit- of sta-hoogte aan. En als u niet op kantoor bent, zorgt de slimme app ervoor dat u altijd en overal een werkplek kunt boeken.

Uitbreiding : mapping, bureau detectie, …

De digitale zelfregistratie biedt professionele en moderne zelfregistratie voor bezoekers, zodat de receptionist zich kan blijven concentreren op zijn of haar kerntaken. Het is ook een ideaal hulpmiddel voor onbemande recessies. Na registratie ontvangt de gastheer een sms en e-mail om de gast op te halen. Daarnaast voldoet de organisatie ook direct aan de GDPR-vereisten van de EU voor bezoekersregistratie.

Uitbreiding : badge printing