Hidden

Hidden

Prowise

Prowise Touchscreen Ten

Het Prowise Touchscreen Ten geeft de beste ervaring. Geniet zorgeloos van gegarandeerde beeldkwaliteit, Dolby Audio-bekroond geluid en onze beste schrijfervaring ooit. Kortom, een hoogwaardig high end touchscreen .

Prowise iPro liftsystemen

Met de gepatenteerde Prowise iPro liftsystemen verplaats of verrijd je jouw touchscreen altijd naar de juiste hoogte of locatie. Zo kan iedereen binnen de school er gebruik van maken. Qua veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid behoren de iPro liftsystemen tot de absolute top.

Prowise pc-modules

Een Prowise pc-module maakt van je touchscreen een echte computer. Met de pc-module in het OPS-slot geklikt, heb je direct de beschikking over Windows 10. Zonder dat je een externe laptop of computer via kabels aan hoeft te sluiten.

Bewegend leren met Prowise MOVE!

Sommige kinderen leren veel beter door actieve deelname met het hele lichaam. Bewegend leren sluit aan bij de belevingswereld van kinderen, is gezond en verbetert het leerresultaat. Met Prowise MOVE is bewegend leren in één klap voor jouw school een haalbare kaart.

 

De MOVE-camera wordt gratis meegeleverd met het Prowise Touchscreen en is ook bruikbaar als normale webcam om bijvoorbeeld te videobellen via Skype, Zoom, Teams en Meet.

Prowise iPro Whiteboard Extension

Maak je Prowise Touchscreen nog completer! Met de Prowise iPro Whiteboard Extension beschikt je Prowise Touchscreen aan beide kanten over een klassiek whiteboard.

Prowise Screen Control

Met Prowise Screen Control kun je al je touchscreens vanaf een centrale locatie beheren. Met een druk op de knop installeer je apps, push je updates of verander je de achtergrondafbeelding van alle schermen in je school of stichting.

Deze beheeroplossing is momenteel nog een bètaversie en is speciaal door onszelf ontwikkeld om optimaal te functioneren op onze touchscreens.

Prowise Central

Welk type Prowise touchscreen je ook kiest, je profiteert altijd van de unieke educatieve voordelen van ons zelfontwikkeld besturingssysteem Prowise Central.

Onderstaande functies zijn op ieder scherm kosteloos (zonder pc-module) inzetbaar en worden dagelijks al door honderdduizenden leerkrachten en leerlingen met plezier gebruikt.