Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

Swivl

Opnemen en delen

 

De Swivl-robot draait om de leraar automatisch te volgen. Het maakt verbinding met meerdere Markers voor het opnemen van audio in de kamer en gebruikt de gekoppelde iPad (of mobiel apparaat) voor het opnemen van video. Docenten kunnen gemakkelijk instellen, opnemen starten / stoppen en uploaden naar hun Swivl-account.

Bekijk en werk samen

Vanuit het Swivl-account van de docent kun je de video veilig bekijken voor zelfreflectie, delen met een collega voor feedback van collega’s met behulp van opmerkingen met tijdstempel, of delen met een coach voor rubriekevaluatie. Het is gemakkelijk te gebruiken en volledig veilig binnen het Swivl-platform.

Teamgebaseerde videosamenwerking

 

1. Opnemen en delen

De leraar bepaalt wanneer de opname begint en eindigt. De voltooide opname wordt snel geüpload naar Swivl web, waar de docent deze veilig kan bekijken en delen met een coach, mentor of supervisor.

 

2. Bekijk en werk samen

Bekijk een video van jezelf die je hebt opgenomen voor zelfreflectie. Deel het vervolgens met een vertrouwde collega of coach om objectieve feedback te krijgen met de context van specifieke momenten in de video.

 

3. Betere prestaties

Als docenten deel uitmaken van een team, krijgen ze hulp en feedback die essentieel zijn voor het opbouwen van een feedbackcultuur. Teams geven senior leiders ook de gegevens en inzichten die ze nodig hebben om een succesvol programma op te bouwen.

Leerkrachten & coaches

Wat heeft de grootste impact op lesgeven en leren in uw klas? De leerkrachten! Daarom is Swivl Teams ontworpen om het leerkrachten, lesgevers, coaches,… makkelijk te maken om videos op te nemen en te delen met anderen. Hierdoor verkrijg je essentiële ondersteuning en feedback.

Leerkrachten in opleiding

 

Met de juiste tools en ondersteuning kunnen leerkrachten in opleiding geweldige leerkrachten worden. Door op video gebaseerde zelfreflectie en samenwerking met de mentor, kunnen leerkrachten objectieve, bruikbare feedback krijgen die ze nodig hebben.

Directies

Swivl Teams is specifiek ontworpen om directies te helpen hun docenten te transformeren en te behouden door een cultuur van feedback en ondersteuning in hun organisatie te creëren. Met de nieuwe Swivl Teams is op video gebaseerde samenwerking eenvoudiger, sneller en veiliger dan ooit tevoren.