kubus school  kubus kantoor  kubus digitaal  kubus it kubus b2b

at

Service ticket aanmaken

We hebben heel wat informatie nodig. Gelieve het formulier zo zorgvuldig mogelijk in te vullen.

at

Slider

Didakta startte in 2000 als een éénmanszaak en vandaag staan 20 gedreven werknemers ten dienste van de klant.

We zijn gevestigd in het West-Vlaamse Zwevezele en hebben een vertegenwoordiging in elke provincie.

Onze eigen montage- en supportafdeling zorgt voor een snelle en onberispelijke afwerking en service.

 

Onder de deskundige leiding van Franky Vandekerckhove – een CEO met jarenlange ervaring in de wereld van onderwijs- en kantoormeubilair – werkt een dynamisch en gemotiveerd team elke dag verder aan de evolutie van DIDAKTA.

‘Nobody’s perfect, but try hard and work hard’ dragen we met z’n allen mee!

 

Klanten weten dat we geen box-movers zijn, wij bieden scholen en bedrijven een totaalconcept aan.

 • schoolmeubilair, kantoormeubilair en maatwerkoplossingen
 • inrichtingen voor directie, secretariaat, cafetaria, schoolrestaurant, vergaderzaal, meetingroom, wachtzaal, outdoor, …
 • IT-services
 • touchscreens en digitale borden
 • Chrome devices en oplossingen (G Suite, Chromebox, Chromebit, Chromebook, …)
 • netwerken : servers en computerapparatuur
 • WiFi-netwerken en toebehoren
 • multimediatoepassingen: consultancy, lecture capture and videoconference, webinar- online trainingen, digital signage.

 

In de Didakta showroom kan je zelf gaan experimenteren met meubels, digitale borden, chromebook, VR, digital signage, ...

Wij geven regelmatig workshops maar ook trainingen bij aangekochte digitale materialen. Kijk regelmatig op de pagina 'Actueel' of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

at

Belevingsdagen bij Didakta
op vrijdag 26 april

De voorstelling van ons nieuw concept tijdens de belevingsdagen van 21 en 22 februari werd zodanig positief onthaald dat we dit graag overdoen voor wie er niet kon bij zijn.

We verwelkomen u graag op vrijdag 26 april in La Source Westerlo (volzet)

fotocamera 

Bekijk hier de foto's van de belevingsdagen van 21-22 februari.

 

Programma

VR

Sessie VR


Laat je meeslepen in de wereld van Virtual Reality met ClassVR.

 

 

 

 

  

ChromeProwise

Sessie interactief


Leer in een notendop lesgeven met Google Chromebooks en de nieuwste generatie Prowise touchscreens

 

 

 

 

 

 

schoolmeubilair.jpg

Sessie organics en dynamics


Ontdek en ervaar de mogelijkheden van het nieuwste klas- en schoolmeubilair.

 

 

 

  

budgetplanning

Sessie budgetplanning


Ontvang alle info over aankoop, huur of leasing.

 

 

 

 

 

 

culinair.jpg

Geniet van een gezellige lunch

 

 

 

 

 

 

babbel.jpg


Neem tijd voor een informele babbel of persoonlijk advies

 

 

 

 

 

 

 

verrassing.jpg


En ontvang een leuke verrassing!

 

 

 

 

 

 

We starten om 9 uur met een ontbijt. De sessies starten om 9.30 uur.

 

[/container_effect]

at

at

Algemene voorwaarden met betrekking tot service digitaal

Garantie

Gedurende de garantieperiode, ingaand op het moment van de aflevering, zal Didakta er naar streven om herstellingen/vervangingen naar eigen inzicht uit te voeren.

Deze garantie is beperkt tot:

 • Productiefouten en omvat dus geen schade ten gevolge van slijtage, onzorgvuldig/ondeskundig/geforceerd gebruik, ondeugdelijke behandeling of ondeugdelijk onderhoud;
 • Gebreken die zich kunnen voordoen bij normaal gebruik “als een goede huisvader” en wanneer de artikelen onderhouden worden volgens de voorschriften in de handleiding;
 • Leveringen aan klanten binnen België;
 • De garantie die door de producent van de artikelen wordt gegeven;
 • Herstel of vervanging van de artikelen;
 • Artikelen die bij Didakta zijn geregistreerd.
 • Wanneer de artikelen gebruikt zijn voor een ander doel dan omschreven in de bijgeleverde documentatie, vervalt de garantie.

De garantie is eveneens niet van toepassing in geval van schade/gebreken ontstaan door slijtage, onzorgvuldig/ondeskundig/geforceerd gebruik, ondeugdelijk onderhoud, eigen transport/opslag, tussenkomst/ondeskundige reparatie door derden, opzet/nalatigheid, gebruik van onderdelen die niet erkend zijn door onze technische afdeling, montage met te zwak bevestigingsmateriaal, abnormale weersomstandigheden (storm- , hagel, water-, blikseminslag- en brandschade), spanningspieken, geweld en oorlogsmisdaden, afwijkingen die eigen zijn aan het artikel en die geen afbreuk doen aan de werking ervan, vervanging van toebehoren of hulpstukken die regelmatig dienen te worden vervangen, gebruik van externe software, manipulatie van de installatiesoftware en alle andere oorzaken die niet aan Didakta te wijten zijn. In deze gevallen is Didakta gerechtigd de vooropgestelde kosten* in rekening te brengen voor de uitgevoerde reparatie/vervanging.

Bij het leveren van uw touchscreen met geïntegreerde pc wordt, tenzij anders gespecifieerd, Microsoft Windows 10 Enterprise voorzien. Indien er zich later problemen zouden voordoen met Windows is Didakta hier niet voor verantwoordelijk. Wij kunnen u in deze situatie enkel aanraden een back-up van uw pc-module te nemen en deze daarna opnieuw te booten.

Aanmelding

Er kan enkel beroep gedaan worden op onze servicedienst indien men eerst aanmelding uitvoert via www.didakta.be/serviceticket. Indien de klant rechtstreeks een beroep doet op de fabrikant zijn de eventuele kosten te zijnen laste.

Herstelling & vervanging

Als blijkt dat het originele artikel niet kan worden hersteld, ontvangt de klant niet zijn originele artikel terug maar een vervangend artikel van gelijkwaardige kwaliteit.

Interventiesnelheid

De door Didakta genoemde termijnen zijn streeftermijnen. Deze gelden als indicatie en zullen nooit het karakter hebben van een fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders wordt overeengekomen. Didakta is nooit aansprakelijk voor schade als gevolg van het overschrijden van enige termijn.

Wanneer u een servicecontract afgesloten heeft, gelden de termijnen die in dit contract werden overeengekomen. Het bestaan van het servicecontract dient steeds gemeld te worden bij de aanmelding!

Vertrouwelijkheidsverklaring

Wanneer een medewerker ter plaatse op een computer of ander toestel moet dan vragen wij u om de vertrouwelijkheidsverklaring te onderschrijven. Een kopie van wat u invult komt eveneens in uw mailbox.

Remote

In sommige gevallen zal ondersteuning op afstand noodzakelijk zijn. Na het onderschrijven van de vertrouwelijkheidsverklaring zal gevraagd worden om de remote software te downloaden. Deze software laat na de sessie geen sporen na op uw toestel.

Download AnyDesk

 

* Vaste voorrij- en administratiekost van € 75,00 excl. 21% BTW; daarbovenop wordt een tariefkost aangerekend van € 95,00 excl. BTW per technieker per uur, te rekenen per begonnen kwartier met een minimum van € 150,00 excl. BTW.

 Ik ga akkoord met de voorwaarden

 

at

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Didakta en schrijf je in!

* indicates required
Ik heb interesse in

at

Privacyverklaring

Bescherming van persoonsgegevens

Didakta BVBA hecht groot belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt jouw persoonsgegevens met de nodige zorg.

De persoonsgegevens die je via Didakta BVBA verstrekt, worden verwerkt door Didakta BVBA, Hille-Zuid 1A, 8750 Zwevezele . Didakta BVBA is de verantwoordelijke voor de verwerking. Jouw gegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 24 mei 2016.

Doeleinde van de verwerking

We verwerken jouw persoonsgegevens om een dienstverlening te kunnen aanbieden, nl. “Online training”“Service & support”“Contactformulier” en “Reserved Area” via een digitaal platform. Alle verwerkingen gebeuren enkel en alleen met het oog op het verzekeren van deze dienstverlening.

Aard van de verwerkte gegevens

We verwerken volgende persoonsgegevens: naamvoornaamfunctiee-mail en telefoongegevens van de contactpersonen die optreden voor de organisatie. Daarnaast worden ook (adres)gegevens van de organisatie zelf verzameld.

Bewaartermijn van de gegevens

De gegevens worden bewaard zolang als nodig is om de hierboven vermelde dienstverlening te kunnen aanbieden.

Doorgifte aan derden

Didakta BVBA geeft je gegevens enkel door aan derden indien dit nodig is voor het doeleinde waarvoor ze verzameld werden of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Beveiliging van de gegevens

Didakta BVBA neemt alle technische en organisatorische maatregelen om de verwerking van jouw gegevens veilig te laten verlopen en wij eisen van derden die jouw persoonsgegevens voor ons behandelen of verwerken dat zij hetzelfde doen. Toegang tot jouw persoonsgegevens is beperkt om ongeoorloofde toegang, wijziging of misbruik te voorkomen en is alleen toegestaan aan onze medewerkers.

Jouw rechten als betrokkene

Je kan foutieve gegevens laten wijzigen of onvolledige laten aanvullen. Hiervoor neem je best contact op met Didakta BVBA via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen of klachten?

Heb je een vraag over de verwerking van jouw persoonsgegevens, stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Denk je dat jouw persoonsgegevens niet correct verwerkt worden, dan je ook terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35 in 1000 Brussel, tel. 02 274 48 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

at

Didakta gaat mee in uw Google Suite for Education verhaal

GEduPartner

 

Als partner kunnen we uw school begeleiden voor de implementatie van Google Suite for Education.

uw visie : wij helpen dit verduidelijken en om voluit voor Google te gaan.

van start gaan : 'Google gaan' is meer dan gegevens overzetten. Samen halen we er alles uit om uw team 100% tevredenheid te bezorgen. 

Beleef Google for Education in ons Google for Education Centre.

 

 

 logo drive 128px  classroom logo gmail 128px   logo calendar 128px
 Drive
Classroom 
Gmail 
 Agenda
Google Drive is uw online opslagplaats voor alles wat u maar wenst te bewaren, documenten, spreadsheets, pdf’s, presentaties, foto’s, video’s, muziek… De opslagruimte is daarenboven onbeperkt ! Google Classroom is niet in een paar zinnen te omschrijven, maar een iets is zeker : onmisbaar voor elke leerkracht. Geen papier, communiceer met je leerlingen, zet opdrachten klaar, volg live, geef een score, ... Gmail is waarschijnlijk de bekendste app uit het pakket, een professionele e-mailoplossing met spamfilter, krachtige zoekfunctie en reclamevrij. De agenda van Google is op maat gemaakt voor teams. De gedeelde agenda’s en integratie met alle andere apps zorgen voor een zorgeloze planning en dus meer tijd om les te geven. 
       
logo docs 128px  logo slides 128px   logo draw  logo forms 128px
Documenten
Presentaties
Tekeningen
Formulieren
Maak werkbladen, teksten, stappenplannen,… Kortom alle tekstdocumenten met de nodige opmaak, kan je met Google documenten maken. Delen met collega’s en leerlingen was nog nooit zo makkelijk waardoor samenwerken evident wordt. Presentaties maken, delen en samenwerken wordt kinderspel met Google presentaties, met heel weinig instructies leveren leerlingen prachtige diavoorstellingen af : samenvatting van de les, spreekbeurt… Google Tekeningen is waarschijnlijk de meest onderschatte app. Creatievelingen zullen heel wat plezier beleven door de vele mogelijkheden ervan. Je opent Tekeningen zelfs rechtstreeks vanuit Documenten.  Google formulieren bieden de mogelijkheid om heel snel en eenvoudig digitale taken, toetsen, enquêtes en bevragingen te maken. De resultaten worden automatisch verzameld in een spreadsheet.

 

Chromebook Spin 11 design lifestyle large

 

Chromebooks voor Education

 

logo Acer

Wij werken nauw samen met leveranciers die echt voor Education gaan. Als bevoorrechte partner van Acer bieden we chromebooks voor de beste prijs.

Deze chromebooks hebben tal van voordelen :

 • Acer for Education biedt een dynamische leerervaring met gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare producten, onderwijsgerichte software en een prijswinnende aftersalesservice.
 • Dankzij de schokbestendige behuizing kan de Chromebook er zelfs tegen als deze van tafel valt of als er je er per ongeluk op gaat staan.
 • De verzonken toetsen blijven netjes op hun plaats.
 • Dankzij het unieke drainage design kun je tot 330 ml vloeistof op het toetsenbord morsen zonder schadelijke gevolgen voor belangrijke onderdelen.
 • Glas dat schoner en robuuster is dankzij antimicrobieel materiaal dat de groei tegengaat van micro-organismen op touchscreens die geurtjes en vlekken veroorzaken.

 

Chromebook Spin 11 design ksp 04 largeChromebook Spin 11 design ksp 03 large

 

 

 ProwiseLogo

Als bevoorrechte partner van Prowise bieden we straks azerty chromebooks van Prowise aan.

De nieuwe Prowise Chromebook EduLine en Prowise Chromebook EduLine 360 voldoen aan alle wensen van het onderwijs. Door de snelheid, krachtige accu, Android™-apps, HD-camera en het 360º roterend touchscreen (van de EduLine 360-variant) zijn de devices multi-inzetbaar in het klaslokaal.

Klik hier voor meer info.

Wij ondersteunen je team

Didakta voorziet voor klanten een Google for Education portal waar je tal van instructievideo's vindt. Bovendien kan je elke App van G Suite leren gebruiken in 3 stappen. Voor deze portal is een login nodig en is alleen voor Google for Education klanten.

Daarnaast biedt Didakta het forum www.gegbelgium.be aan. Leerkrachten (Google Educators Group) kunnen er communiceren en good practices delen. Je zal er Didakta als merk niet op terugvinden, er zijn geen commerciële doeleinden, dit is een service. 

Wij streven naar kwaliteit

Frederik Rousere Chrome for Education Deployment CredentialFrederik Rousere G Suite Deployment Services SpecialistLien Sterck G Suite Admin Certificate

at

 

kubus school kubus school kubus kantoor kubus digitaal kubus it kubus b2b
outletstore
uw school op zijn mooist
om graag naartoe te gaan
 het nieuwe normaal
die goed werkt
 
op maat van jouw bedrijf
 

Bekijk onze outletartikelen via deze weg.

Wij verzorgen uw inrichting.  

Comfortabel aan het werk kunnen levert beter werk op. 

Wij blikken altijd vooruit met de nieuwste toestellen en mogelijkheden.

Eerst de basis goed leggen, daarna digitaal gaan.

Helemaal op maat van jouw zakelijke vereisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Edu parterGoogle Partner