Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

Lerarenkamer Sint-Victor

Lerarenkamer Sint-Victor

Na meer dan 30 jaar kregen de leerkrachten van Sint-Victor secundair onderwijs uit Alsemberg een gloednieuwe lerarenkamer. Samen met de directies en econoom stippelden we hiervoor een volledig project uit. Eerst werd er tijdens een bezoek aan de school geluisterd naar hun noden en wensen. Samen maakten we een wensenlijst op. Tijdens een bezoek aan onze showroom in Zwevezele werden de plannen aangepast en kozen we samen de producten. Zo kwamen we samen tot deze cosy en moderne lerarenkamer. We gebruikten room dividers om de leraarskamer op te delen in cosy hoekjes. Aan de ramen werden lage treinbanken geplaatst, zodat de leerkrachten hier kunnen werken. We voorzagen ook een salon met de Social- en Klik zetels. We kozen hier ook voor een combinatie van hoge en lage tafels, wat de ergonomie ten goede komt tijdens de pauzes. Door het plaatsen van zowel de Dome, Folk en Gliss stoelen zorgen we voor afwisseling in de ruimte.

Hierbij bedanken we graag de directies en econoom van Sint-Victor Alsemberg voor de leuke samenwerking en het vertrouwen.
We wensen de leerkrachten van Sint-Victor veel ontspannende momenten toe in hun nieuwe leraarskamer!

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)