Hidden
Hidden

Leslokaal Europese School

Producten die gekozen werden

Leslokaal Europese School

European School Mol zocht voor diverse klaslokalen een andere inrichting dan de gebruikelijke rechthoekige tafels. Na diverse besprekingen met de leerkrachten werd de keuze gemaakt voor de revolutionaire 5-hoekige klastafel. Omwille van de vele verschillende opstellingen en het standaard zwenkwieltje kan de klasopstelling zo in geen tijd een heel andere uitstraling en opstelling krijgen. Om het duurzame karakter van de school extra in de kijker te zetten kozen zij voor een duurzaam werkblad in volkern uitvoering. Voor de stoelen viel de voorkeur op een ergonomische stoel met polypropyleen zitgarnituur en z-vormig onderstel, waarbij zowel oog was voor de gebruikers als onderhoudspersoneel. Deze stoelen zijn zeer eenvoudig te stapelen en tevens makkelijk en stabiel aan een tafel te hangen.
In iedere klas werd ook groepswerktafels voorzien, die voor zowel kleine als iets grotere groepen konden gebruikt worden. De statafels hebben een organische vrije vorm en kunnen in mekaar geschoven worden om een groter geheel te maken, maar ook gewoon apart als losse tafels waar een 5 tot 6 studenten kunnen aan staan.

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)