Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

Project Lyceum

Producten die gekozen werden

Project Lyceum

Het bestaande studielandschap wilde men een meer hedendaagse look en invulling geven. Hierbij was het uitgangspunt om zeker een lokaal te creëren waar op een eenvoudige manier een opstelling kon gemaakt worden voor individueel lesgeven, speelse vormen en inrichting tot het volledig wegbergen van de tafels en enkel een ruimte voor de ontvangst van grotere groepen.
De keuze van de tafels en stoel viel daarom vrijwel meteen op de polyester stoelen, die zeer licht, stapelbaar en duurzaam zijn en daarbovenop ook leverbaar in vrolijke frisse kleuren. Voor de tafels werd er geopteerd voor de taartvormige tafels met standaard wielen en opklapbaar werkblad. Zo kunnen de tafels op een snelle en eenvoudige manier worden opgeborgen, zonder dat ze een extra bergruimte in beslag zouden nemen. Voor de kleuren in dit dossier werd er gezocht naar een samenspel van aardse kleuren in combinatie met de accenten geel, antraciet en blauw.

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)