Hidden

Hidden

PT2O

PT2O

Na de grondige verbouwing en herinrichting van het multifunctioneel open leercentrum was het streefdoel om voor de inrichting te kijken naar een flexibel geheel, met een kleurkeuze in lijn van de huiskleuren. De muren werden voorzien van een witte verflaag, met accenten in oranje, donkergrijs en donkerblauw. Deze kleuren werden ook doorgetrokken in de materiaalkeuze van de zitelementen. Voor de zitbanken / loungehoeken werd geopteerd voor een boemerang-vormige zetels met rugleuning, bekleed in kunstleder. Voor de werkplekken was de vraag naar zowel hoge als lage elementen te voorzien. De hoge werkplekken werden gecreëerd tussen de steunpilaren, waar een zwevend werkblad werd tussen gemonteerd. Hieraan werden hoge kunststofstoelen geplaatst met een neutraal grijs onderstel en blauwe zitschelpen. De lage werkplekken werden opgesteld met losse tafel elementen, wat zowel los als in een cirkel konden geplaatst worden. Daarbij zijn de tabletten ook opklapbaar en “nestbaar” waarbij de ruimte in geen tijd vrij kan gemaakt worden. De bijhorende stoelen zin van hetzelfde type en uitvoering als hoge werkplekken.

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)