Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

Sportcentrum Wommelgem

Producten die gekozen werden

Sportcentrum Wommelgem

Het sport-, ontmoetings- en cultuurcemtrum ‘t Brieleke in Wommelgem was een bestaand sportcentrum waarbij een complete aanbouw van cultuurcentrum, administratieve diensten en buitenschoolse opvang werd gebouwd. Het hele complex ligt in een landelijke, sportieve omgeving waarbij het bestuur ook de voorkeur gaf om deze aardse kleuren, mits enkele accenten, en natuurelementen naar binnen door te trekken. De grote houten partijen en subtiel de houten poten van de stoelen zijn daar een voorbeeld van alsook de keuze van stoffen en niet van kunstleder.
Deze sfeer komt al meteen tot zijn recht in de lobby met een wachtbanket waartussen een houten aflegtablet is voorzien. Verder is er in de diverse gangen wachtzetels met bijzettafeltjes geplaatst, tevens in dezelfde uitvoeringen als de lobbybank.
In de foyer en feestzaal met telescopische tribune was het belangrijk om de gebruikte producten snel en eenvoudig te opbergen. De plooi- klaptafels samen met de design polypropyleen stoelen waren hier de ideale oplossing voor. Op een beperkte ruimte kunnen de materialen gestockeerd worden. Deze tafels en stoelen werden ook voorzien in de loges, waar eventueel kleine meetings kunnen doorgaan, maar bij evenementen dienst doet als artiestenloge.

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)