Hidden

Hidden

Syntra Aalst

Syntra Aalst

Bij Syntra Midden Vlaanderen campus Aalst wilde men hun refter ombouwen tot een eetzaal waar het gezellig is om te vertoeven. Hiervoor gebruikten we een combinatie hoge en lage tafels in verschillende vormen. Om extra warmte in de ruimte te creëren, combineerden we een zwart onderstel met een natuurlijk eiken tafelblad. Bij het ontwerpen van een ruimte, denken wij ook aan het onderhoudspersoneel. Wij kiezen er bewust voor om geen zware stoelen te plaatsen, maar kiezen voor lichtere kunststof stoelen. Hierbij gingen we resoluut voor Italiaanse design stoelen aan een betaalbare prijs. Om de grote ruimte niet te eentonig te maken, wisselden we neutrale kleuren af. Omdat hier ook cursisten komen voor dagopleidingen, ontwierpen we ook een klein lounge gedeelte. Hier gebruikten we iets bredere lounge stoelen afgewisseld met poefs en een treinbank als eyecatcher. Ook hier werd een combinatie van hoge en lage tafels gebruikt. Wij wensen de docenten en cursisten van Syntra Aalst veel ontspannende momenten in hun vernieuwde schoolrestaurant!

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)