Hidden
Hidden

Didactische Keuken

Producten die gekozen werden

Didactische Keuken

Na enkele succesvolle samenwerkingen tijdens vorige verbouwingen op de campus van hotelschool Ter Groene Poorte, vroeg men opnieuw ons advies voor de inrichting van de didactische keuken. Eerder hadden we hier onder andere al touchscreens geleverd in de andere leslokalen.
Voor de didactische keuken werkten we een flexibele podiumoplossing uit.
De gekozen stoelen van waren hiervoor de perfecte oplossing:
• Stoelen kunnen voorzien worden van een schrijftablet (zowel links als rechts)
• Stoelen kunnen met doppen onderaan de stoel gekoppeld worden (dit moest kunnen om de veiligheid te garanderen op de podium opstelling)
• Stoelen kunnen gebruikt worden zonder schrijftablet en gestapeld worden
Boven de keukens hebben heeft de IT afdeling van Didakta ook een camerasysteem voorzien zodat de studenten perfect kunnen een kook- of bakproces kunnen volgen vanop hun stoel. Deze worden geprojecteerd op 2 grote displays links en rechts van het lokaal. Zo kan het lokaal nog eens in 2 aparte groepen gesplitst worden, want de schermen kunnen zowel de camera links als rechts activeren. Deze flexibiliteit zorgde voor een gepaste oplossing voor hun didactische keuken.

Lijkt deze realisatie iets voor jouw school of bedrijf? Neem dan contact op met onze educatief adviseurs en wij lichten graag al onze realisaties toe.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)