Hidden
Hidden

Kantoor

Je vertrouwde partner
in kantoorinrichting

We zijn thuis in kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak apart. Je krijgt te maken met ergonomie, normeringen, efficiency, milieu maar bovenal ook met je eigen smaak en specifieke wensen. Een kantoor is meer dan alleen een bureau met enkele stoelen. Het is een ruimte om te vergaderen, om te communiceren met je collega’s, om leiding te geven, maar ook een ruimte waar je efficiënt kan werken.


De uitstraling van je kantoor vertelt heel wat over de organisatie zelf. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daar houden we uiteraard rekening mee. Samen met onze interieurontwerpers adviseren, informeren en motiveren we jou bij het maken van de juiste keuze bij je kantoor- en projectinrichting.

Bedrijfsrestaurant

Maak van het bedrijfsrestaurant van je organisatie een plek waar medewerkers graag vertoeven en verhoog zo de productiviteit en het welzijn van je personeel. Kies voor de inrichting van de cafetaria voor stijlvolle design- of barstoelen. Samen gaan we op zoek naar de geschikte kantinetafel om zo een echte designlook te creëren. Ben je op zoek naar een bijzettafel die werkelijk op elke plek inzetbaar is door de oneindige variaties en vormen waarin ze beschikbaar is? Ga dan voor een kolomtafel. De ruimte kan extra huiselijk ingekleed worden door gebruik te maken van planten en andere sfeerverhogende accessoires.

Directiebureel

Jouw noden en de noden van je werknemers staan centraal. Een geslaagde kantoorinrichting zorgt voor een hogere productiviteit én een positieve ingesteldheid. Voor de inrichting van je directiekantoor creëren we samen met onze interieurontwerpers een plek waar het aangenaam werken en leven is. We helpen je niet enkel bij de keuze van een geschikte bureaustoel, maar gaan ook samen op zoek naar welke directiestoel, mobiele stoel, bezoekersstoel of managerstoel zijn plekje krijgt in het kantoor.

Kantoorruimte

Een kantoor- of werkruimte is een plek waar je heel wat tijd spendeert, deze moet daarom ook voldoen aan je persoonlijke wensen. Kies je voor de inrichting van je kantoor voor een enkel rechthoekig bureau, een bench-opstelling of een duo werkplek? Gaat je voorkeur uit naar een in de hoogte verstelbaar bureau waaraan je staand kan werken? Met onze modulaire systemen voldoen we aan de normen en wensen met producten die constant worden verbeterd.

Investeren in een duurzame inrichting is investeren in de toekomst

Lounge

Een eerste indruk is snel gemaakt. Heb je inspiratie nodig voor een exclusieve werkomgeving? Ga voor een warme ontvangstruimte waar de collega’s even gezellig kunnen pauzeren en relaxen en integreer een lounge in je organisatie. Een professioneel maar tevens ook gezellig ogende lobby in je onderneming zorgt ervoor dat bezoekers zich meteen comfortabel voelen.

Een modulaire opstelling in combinatie met kunstplanten in de kastenwand kan het geheel opvrolijken. Ook door gebruik te maken van een kleurig tapijt creëer je meteen een huiselijke sfeer. Akoestische panelen en ledverlichting combineren functionaliteit met een Italiaans design.

Onthaal

Bezoekers, klanten en zakenpartners vormen razendsnel een beeld van je organisatie of onderneming wanneer ze voor het eerst over de vloer komen. Een bedrijf vol gedreven en gemotiveerde werknemers heeft dan ook een ontvangstruimte nodig die dit uitstraalt.

De inrichting van je onthaalruimte mag er indrukwekkend uitzien, maar de meubels die er staan moeten ook comfortabel zijn. We helpen je graag verder in de zoektocht naar verschillende soorten sofa’s, fauteuils, bijzettafels, ledverlichting, tapijten en tal van andere accessoires om zo het design en de inrichting van je onthaalruimte compleet te maken.

Vergaderruimte

Een vergaderzaal die een verbazingwekkende indruk nalaat, dé geknipte plek is voor een brainstormsessie met je collega’s en daarnaast ook de ideale co-working space is? Bij Didakta creëren we een ruimte volledig naar jouw smaak en wensen. We gaan samen op zoek naar de perfecte vergadertafel en -stoelen, de geschikte vergaderkast, planten, ledverlichting, … Kortom, we ontwerpen een stijlvolle vergaderzaal waar je nog efficiënter kan werken.

Kantoor

Meer inspiratie

Contacteer ons