Hidden
Hidden

Wij zijn van zaterdag 13 juli tot zondag 4 augustus in verlof. We staan weer voor je klaar op maandag 5 augustus!

VIRBO

Compleet leren - Stuk voor stuk

Wij zijn verheugd u mee te delen dat Didakta de trotse winnaar is van het digitale raamcontract bij Creat! Login naar prijslijst kan je bekijken via het Creat portaal:

Deze prestatie is een duidelijke erkenning van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze digitale oplossingen. We kijken ernaar uit om u en andere educatieve instellingen te blijven voorzien van toonaangevende producten en diensten. We zijn ervan overtuigd dat onze digitale oplossingen een significante bijdrage kunnen leveren aan een verbeterde onderwijservaring voor zowel leerkrachten als studenten.  

Daarnaast willen we u graag informeren over onze nieuwe meubilair+ prijslijst. Deze lijst is zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze klanten. 

 

U kan deze bekijken op www.didakta.be/portal

Gebruikersnaam: prijslijstplus
Wachtwoord: @Didakta+!

 

Wij bieden een breed scala aan meubilair tegen zeer concurrerende prijzen. We zijn ervan overtuigd dat dit u de mogelijkheid biedt om de meest geschikte keuzes te maken voor uw instelling, terwijl u ook nog kunt blijven genieten van voordelige prijzen bij nabestellingen.